söndag 18 mars 2012

Börjar bli klar...

Nu börjar min sida bli klar, visst finns det saker att ändra och lägga till men i stora drag är jag nöjd. Det som på sikt ska läggas till är fler bilder, videos från verksamheten, en säljsida där man kan klicka i sin beställning direkt, bloggen ska uppdateras och hållas levande. Jag har inte ändrat min header men tanken är att den ska ändras efter årstid.

       Nu ska det bli intressant med feedback, här är länken: Trisseboden

2 kommentarer:

  1. Spot on tycker jag. Och vadå inte aktuellt med någon marknad? Jag vill ha en pippimössa och en tyg-brynja(?).

    SvaraRadera
  2. Tjena! Jag missade ju tillfället att opponera och ge feedback här om dagen, så vi får hålla tillgodo med en kommentar här istället :)

    Jag kikade igenom sidan, mitt första intryck är att den känns 'legit', vilket medför att man känner sig trygg på sidan, något som ju är otroligt viktigt för en sida som säljer saker i allmänhet.

    Navigeringen lättillgänglig och täcker alla behov. Däremot undrar jag vad som händer om de tillkommer fler produkter? Upplägget med 9 rutor per sida är snyggt och trevligt, speciellt med så fina bilder, men vad händer om det skulle vara (för att överdriva) 120 produkter? Skulle det bli en hel del scrollande då? Nåväl sidan kanske inte är menad att ha så många produkter, men de är en tanke.

    Slutligen en kort not om färger och design. Tycker att det är snyggt och har en stilrenhet över sig som går i hand med sidans rikning, däremot så hade jag sett ännu lite mer mysfaktor, tycker de hör till lite när de är hantverk av detta slag (Dock en fullständigt subjektiv åsikt). Att headern får förmedla mer än bara namnet, att visa produkter och sätta tema (de där om årstider) är en jättebra idé!

    I helhet en nice sida hoppas den funkar för dig! :)

    (Hade problem med att kommentera, så fick göra ett konto på blogger eller hur de nu blev. Fredrik Edman är jag i vilket fall).

    SvaraRadera